week/No. | Tiltle | lecture hour | Laboratory Hour | Self study Hour | Activities | Teacher |
01 | Food safety related to public health | 2 | 0 | 4 | บรรยาย
บรรยายเชิงอภิปราย
ถาม-ตอบ
Power point/เอกสารการสอน | ผศ.ดร. เวณิกา เบ็ญจพงษ์, ผศ.ดร. เวณิกา เบ็ญจพงษ์ |
01 | Food safety related to public health | 2 | 0 | 4 | บรรยาย
บรรยายเชิงอภิปราย
ถาม-ตอบ
Power point/เอกสารการสอน | ผศ.ดร. เวณิกา เบ็ญจพงษ์, ผศ.ดร. เวณิกา เบ็ญจพงษ์ |
02 | The occurrence of foodborne disease related to food contamination with biological hazards | 2 | 0 | 4 | บรรยาย
บรรยายเชิงอภิปราย
ถาม-ตอบ
Power point/เอกสารการสอน | รศ.ดร. พรรัตน์ สินชัยพานิช, รศ.ดร. พรรัตน์ สินชัยพานิช |
02 | The occurrence of foodborne disease related to food contamination with biological hazards | 2 | 0 | 4 | บรรยาย
บรรยายเชิงอภิปราย
ถาม-ตอบ
Power point/เอกสารการสอน | รศ.ดร. พรรัตน์ สินชัยพานิช, รศ.ดร. พรรัตน์ สินชัยพานิช |
03 | The occurrence of foodborne disease related to food contamination with chemical hazards | 2 | 0 | 4 | บรรยาย
บรรยายเชิงอภิปราย
ถาม-ตอบ
Power point/เอกสารการสอน | ผศ.ดร. เวณิกา เบ็ญจพงษ์, ผศ.ดร. เวณิกา เบ็ญจพงษ์ |
03 | The occurrence of foodborne disease related to food contamination with chemical hazards | 2 | 0 | 4 | บรรยาย
บรรยายเชิงอภิปราย
ถาม-ตอบ
Power point/เอกสารการสอน | ผศ.ดร. เวณิกา เบ็ญจพงษ์, ผศ.ดร. เวณิกา เบ็ญจพงษ์ |
04 | Food safety control through the food chain | 2 | 0 | 4 | บรรยาย
บรรยายเชิงอภิปราย
ถาม-ตอบ
Power point/เอกสารการสอน | ผศ.ดร. เวณิกา เบ็ญจพงษ์, ผศ.ดร. เวณิกา เบ็ญจพงษ์ |
04 | Food safety control through the food chain | 2 | 0 | 4 | บรรยาย
บรรยายเชิงอภิปราย
ถาม-ตอบ
Power point/เอกสารการสอน | ผศ.ดร. เวณิกา เบ็ญจพงษ์, ผศ.ดร. เวณิกา เบ็ญจพงษ์ |
05 | School food safety | 2 | 0 | 4 | บรรยาย
บรรยายเชิงอภิปราย
ถาม-ตอบ
Power point/เอกสารการสอน | ผศ.ดร. เวณิกา เบ็ญจพงษ์, ผศ.ดร. เวณิกา เบ็ญจพงษ์ |
05 | School food safety | 2 | 0 | 4 | บรรยาย
บรรยายเชิงอภิปราย
ถาม-ตอบ
Power point/เอกสารการสอน | ผศ.ดร. เวณิกา เบ็ญจพงษ์, ผศ.ดร. เวณิกา เบ็ญจพงษ์ |
06 | Risk assessments in food safety regulation | 2 | 0 | 4 | บรรยาย
บรรยายเชิงอภิปราย
ถาม-ตอบ
Power point/เอกสารการสอน | , ผศ.ดร. รจนา ชุณหบัณฑิต |
06 | Risk assessments in food safety regulation | 2 | 0 | 4 | บรรยาย
บรรยายเชิงอภิปราย
ถาม-ตอบ
Power point/เอกสารการสอน | , ผศ.ดร. รจนา ชุณหบัณฑิต |
07 | The safety of processed foods for consumer health | 2 | 0 | 4 | บรรยาย
บรรยายเชิงอภิปราย
ถาม-ตอบ
Power point/เอกสารการสอน | , ผศ.ดร. รจนา ชุณหบัณฑิต |
07 | The safety of processed foods for consumer health | 2 | 0 | 4 | บรรยาย
บรรยายเชิงอภิปราย
ถาม-ตอบ
Power point/เอกสารการสอน | , ผศ.ดร. รจนา ชุณหบัณฑิต |
08 | Dietary supplement safety and regulation | 2 | 0 | 4 | บรรยาย
บรรยายเชิงอภิปราย
ถาม-ตอบ
Power point/เอกสารการสอน | , ผศ.ดร. รจนา ชุณหบัณฑิต |
08 | Dietary supplement safety and regulation | 2 | 0 | 4 | บรรยาย
บรรยายเชิงอภิปราย
ถาม-ตอบ
Power point/เอกสารการสอน | , ผศ.ดร. รจนา ชุณหบัณฑิต |
09 | Foods and environmental toxicants: from ingestion to the brain | 2 | 0 | 4 | บรรยาย
บรรยายเชิงอภิปราย
ถาม-ตอบ
Power point/เอกสารการสอน | , ผศ.ดร. รจนา ชุณหบัณฑิต |
09 | Foods and environmental toxicants: from ingestion to the brain | 2 | 0 | 4 | บรรยาย
บรรยายเชิงอภิปราย
ถาม-ตอบ
Power point/เอกสารการสอน | , ผศ.ดร. รจนา ชุณหบัณฑิต |
10 | Toxicants in food packaging and health risks to consumers | 2 | 0 | 4 | บรรยาย
บรรยายเชิงอภิปราย
ถาม-ตอบ
Power point/เอกสารการสอน | , ผศ.ดร. รจนา ชุณหบัณฑิต |
10 | Toxicants in food packaging and health risks to consumers | 2 | 0 | 4 | บรรยาย
บรรยายเชิงอภิปราย
ถาม-ตอบ
Power point/เอกสารการสอน | , ผศ.ดร. รจนา ชุณหบัณฑิต |
11 | Microplastics and PFAS chemicals: Emerging contaminants in foods and health implication | 2 | 0 | 4 | บรรยาย
บรรยายเชิงอภิปราย
ถาม-ตอบ
Power point/เอกสารการสอน | , ผศ.ดร. รจนา ชุณหบัณฑิต |
11 | Microplastics and PFAS chemicals: Emerging contaminants in foods and health implication | 2 | 0 | 4 | บรรยาย
บรรยายเชิงอภิปราย
ถาม-ตอบ
Power point/เอกสารการสอน | , ผศ.ดร. รจนา ชุณหบัณฑิต |
12 | Edible marijuana and hemp in foods | 2 | 0 | 4 | บรรยาย
บรรยายเชิงอภิปราย
ถาม-ตอบ
Power point/เอกสารการสอน | , ผศ.ดร. รจนา ชุณหบัณฑิต |
12 | Edible marijuana and hemp in foods | 2 | 0 | 4 | บรรยาย
บรรยายเชิงอภิปราย
ถาม-ตอบ
Power point/เอกสารการสอน | , ผศ.ดร. รจนา ชุณหบัณฑิต |
13 | Food safety communication for consumer health | 2 | 0 | 4 | บรรยาย
บรรยายเชิงอภิปราย
ถาม-ตอบ
Power point/เอกสารการสอน | ผศ.ดร. เวณิกา เบ็ญจพงษ์, ผศ.ดร. เวณิกา เบ็ญจพงษ์ |
13 | Food safety communication for consumer health | 2 | 0 | 4 | บรรยาย
บรรยายเชิงอภิปราย
ถาม-ตอบ
Power point/เอกสารการสอน | ผศ.ดร. เวณิกา เบ็ญจพงษ์, ผศ.ดร. เวณิกา เบ็ญจพงษ์ |
14 | Food safety, nutrition and food security | 2 | 0 | 4 | บรรยาย
บรรยายเชิงอภิปราย
ถาม-ตอบ
Power point/เอกสารการสอน | , ผศ.ดร. รจนา ชุณหบัณฑิต |
14 | Food safety, nutrition and food security | 2 | 0 | 4 | บรรยาย
บรรยายเชิงอภิปราย
ถาม-ตอบ
Power point/เอกสารการสอน | , ผศ.ดร. รจนา ชุณหบัณฑิต |
15 | Student presentation: food safety recommendation for consumer health | 2 | 0 | 4 | บรรยาย
บรรยายเชิงอภิปราย
ถาม-ตอบ
Power point/เอกสารการสอน | , ผศ.ดร. เวณิกา เบ็ญจพงษ์, ผศ.ดร. รจนา ชุณหบัณฑิต, ผศ.ดร. เวณิกา เบ็ญจพงษ์ |
15 | Student presentation: food safety recommendation for consumer health | 2 | 0 | 4 | บรรยาย
บรรยายเชิงอภิปราย
ถาม-ตอบ
Power point/เอกสารการสอน | , ผศ.ดร. เวณิกา เบ็ญจพงษ์, ผศ.ดร. รจนา ชุณหบัณฑิต, ผศ.ดร. เวณิกา เบ็ญจพงษ์ |